Nu:Reality is een uitgeverij van narratieve Virtual Reality (VR) en een platform voor marketing, storytelling, educatie, onderzoek en innovatie op het gebied van VR.

Nu:Reality is een initiatief van Cassette in samenwerking met Diversion Cinema en creëert als eerste in zijn soort een podium voor artistiek hoogwaardige VR-ervaringen door VR te integreren in de dagelijkse programmering en beleving van filmtheaters. Nu:Reality maakt een collectieve ervaring van een persoonlijke reis in de fascinerende en grenzeloze wereld van VR.

INNER JOURNEY

Wat maakt ons mens? Hoe is onze identiteit verbonden met de wereld om ons heen? Hoe navigeren we persoonlijke vraagstukken en de grenzen van onze realiteit? Het programma Inner Journey is een immersieve reis door bijzondere persoonlijke verhalen die je perspectief op de wereld & op menszijn zal doen verbreden. We nemen een inkijkje in verschillende werelden en intieme persoonlijke verhalen die je via de VR-technologie door de ogen van anderen kunt aanschouwen.
Vanaf 23 maart te zien

DEELNEMENDE FILMTHEATERS

LantarenVenster | Rotterdam
LUX | Nijmegen
Schuur | Haarlem

JOURNEYS BEYOND BELIEF

Sta op de top van de Mount Everest, ontdek de mysterieuze diepten van de oceaan of kom oog in oog te staan met dinosaurussen in een prehistorische jungle. In het VR-programma JOURNEYS BEYOND BELIEF reis je je wildste dromen achterna. Het programma bestaat uit zes VR-ervaringen, te beleven in een van de individuele VR-installaties of samen in de bioscoopzaal. Vanaf 22 december in de dagelijkse programmering van onderstaande filmtheaters te ervaren.

Tot 23 maart te zien

DEELNEMENDE FILMTHEATERS

LantarenVenster | Rotterdam
LUX | Nijmegen
Schuur | Haarlem

ONZE PARTNERS

Nu:Reality wordt mogelijk gemaakt door: